Termeni și Condiții

Prezentul regulament reprezintă termenii și condițiile de utilizare ale site-ului www.lightandloveacademy.ro.

I. INTRODUCERE

1. LIGHT AND LOVE ACADEMY SRL, CUI 8295276 cu sediul în Galați, permite vizualizarea serviciilor, ofertelor și articolelor oferite de către entitatea anterior menționată – de la adresa: www.lightandloveacademy.ro („WEBSITE”).

 2. Prezentul Regulament se adresează tuturor utilizatorilor website-ului şi stabileşte regulile de utilizare ale acestuia.

3. Poate accesa Regulamentul orice utilizator al website-ului, în orice moment, dând „click” pe link-ul „Termeni și Condiții” aflat pe pagina de web a site-ului.

4. Informaţiile despre articolele din website – printre altele, descrieri, preţuri – NU constituie o ofertă de  încheiere de contracte de vânzare la distanță în sensul legilor în vigoare, conform condițiilor din documentul Termeni şi Condiții.

5. Fotografiile şi prezentările postărilor oferite au drept scop prezentarea acestora.

II. REGULILE DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI

1. Prin site-ul www.lightandloveacademy.ro nu se încheie contracte de vânzare cu persoane fizice sau juridice.

2. Condiţia începerii utilizării website-ului este cunoaşterea acestui Regulament şi acceptarea sa.

3. Website-ul ia toate măsurile tehnice şi administrative posibile şi impuse de legislația în vigoare, menite a proteja datele personale ale clienţilor şi mai ales a preveni obţinerea şi modificarea de către persoane neautorizate a datelor personale furnizate în timpul accesării.

4. Clientul care a utilizat website-ul are obligaţiile:

a) de a nu furniza şi transmite informaţii interzise prin lege;

b) de a utiliza website-ul într-un mod care să nu perturbe funcţionarea acestuia;

c) de a nu difuza şi de a nu plasa în cadrul website-ului informaţii incorecte;

d) de a utiliza website-ul într-un mod care să nu creeze inconveniente pentru alţi vizitatori şi pentru Administratorul acestuia;

e) de a folosi informaţiile publicate în paginile website-ului doar în scop personal.

III. INFORMAȚII TEHNICE

1. Condiţiile tehnice de prestare de către website, pe cale electronică, a serviciilor, sunt următoarele:

a) acces la Internet,

b) folosirea unui browser (FireFox, Chrome sau altele asemănătoare),

c) Deţinerea unui cont de poştă electronică (opțional, în cazul folosirii funcției de contact).

2. Reclamaţii privitoare la serviciile prestate de website pe cale electronică pot fi depuse la adresa de e-mail a Departamentului de Relații cu Clienții al acestuia, contact@lightandloveacademy.ro sau telefonic, la numărul de telefon afișat pe website. Reclamaţia Clientului trebuie să conţină denumirea beneficiarului şi o scurtă descriere a procesului reclamat. Website-ul se va strădui ca reclamaţiile depuse să fie examinate în cel mai scurt timp cu putinţă, totuşi, nu mai târziu de 14 zile de la data primirii reclamaţiei de către website. Despre modul în care a fost soluţionată reclamaţia Clientul va fi anunţat pe calea aleasă de Client, telefonic sau ca informaţie transmisă pe e-mail la adresa indicată de acesta.

LIGHT AND LOVE ACADEMY SRL aduce la cunoştinţă că în funcţie de setările browserului Clientului poate introduce în sistemul informatic al Clientului fişiere cookies, ce nu sunt o componentă a conţinutului serviciilor prestate de către website, dar care ar putea permite recunoașterea ulterioară a Clientului ce intră pe pagina web a website-ului şi sunt utilizate de acesta pentru a îmbunătăți experiența Clientului în utilizarea website-ului, ca şi pentru monitorizarea de către Website a navigărilor Clientului pe pagina de web. Clientul poate renunţa în orice moment la posibilitatea ca website-ul să utilizeze cookies, prin setările corespunzătoare browserului său.

IV. ALTE PREVEDERI

1. Conținutul și designul lightandloveacademy.ro, inclusiv look & feel-ul acestuia și bazele de date accesibile prin intermediul său, sunt proprietatea lightandloveacademy.ro și sunt protejate prin legislația în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. În cazul informațiilor și conținutului postat de terțe părți pe site-ul lightandloveacademy.ro, dreptul de autor și responsabilitatea asupra acestora aparțin în totalitate celor care au publicat acea informație.

2. Puteți copia și imprima conținutul lightandloveacademy.ro doar pentru folosința dumneavoastră personală, în scopuri necomerciale.

3. Este interzisă orice utilizare a conținutului lightandloveacademy.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de e-mail.

În condițiile în care considerați că un anumit conținut aflat pe site-ul lightandloveacademy.ro încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală, dreptul la viața privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteți rugat să trimiteți un e-mail la contact@lightandloveacademy.ro cu drepturile încălcate pentru a permite administratorilor lightandloveacademy.ro să acționeze în conformitate cu dispozițiile legale.

4. lightandloveacademy.ro, partenerii sau utilizatorii săi nu pot fi făcuți responsabili pentru nicio întârziere sau eroare în executarea obligațiilor contractuale sau în conținutul furnizat pe site-ul nostru, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința lightandloveacademy.ro. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare al echipamentului tehnic de la lightandloveacademy.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele lightandloveacademy.ro, erorile de operare, grevă etc.

Neacceptarea prevederilor prezentului Regulament face imposibilă vizualizarea ofertelor, postărilor și articolelor oferite de website.