Înscrieri

Evoluție prin lumină, iubire, armonie, pace, credință, iertare, recunoștință și binecuvântare.

DESCOPERĂ-TE PE TINE ÎNSUȚI

Găsește răspunsul la cele mai profunde întrebări ale tale AICI

O călătorie provocatoare de 7 zile la care poți participa GRATUIT în perioada:

23 FEBRUARIE - 1 MARTIE

LIVE PE ZOOM

Te aștept cu bucurie la 7 întâlniri LIVE în care te vei regăsi și te vei înțelege mai bine pe tine și Esența Spiritului (Duhul-Sinelui) pe care o porți în tine, oferindu-ți suportul necesar și logistica unui cadru organizat de a identifica problemele tale de acum sau altădată, precum și soluțiile pentru problemele tale, indiferent de natura lor.

40

Ani experiență

1.000+

Emisiuni

150

Workshop-uri

15.000+

Clienți vindecați

55

Școli și programe absolvite

11

Tabere organizate cu sute de clienți

6

Cărți publicate

Evenimentele și încercările vieții ne-au arătat că totul are un sens, o ordine și un parcurs firesc în relații, abundență, povestea călătoriei către noi înșine și fericire.

Ai venit aici într-o Familie, alături de părinți și alți membrii ai neamului, învățând permanent și acumulând experiență în fiecare zi. Ai avut zile bune sau zile în care nu te-ai simțit iubit, respectat, ascultat, apreciat, uneori abandonat, nedreptățit, respins, trădat sau chiar umilit de persoane dragi sau de cei din societate.

Ne-am oglindit în toate relațiile noastre și am trecut prin stări de bucurie, pace și iubire dar am gustat și din fructul amar al tristeții, anxietății și depresiei. Am simțit dualitatea din noi și umbrele care vor să fie scoase la lumină. Am învățat să radem și să plângem, am învățat singuratea și comuniunea, am fost educați zilnic pe calea cunoașterii.

După un studiu ce depășește 40 ani de experiență în lucrul cu oamenii, dar mai presus de toate cu mine însumi, pot spune că planul Omului este cel mai important aspect al acestui Univers în care trăim.  Tot ce se întâmplă în viața noastră are sens, are direcție, are parcurs, are logică, are însemnătate în trecut, prezent și viitor.

Emoțiile, sentimentele, trăirile sunt lecții pe care le învățăm zilnic iar vibrațiile acestora ne influențează viața într-un sens cuantic, holistic la nivel spiritual, sufletesc, mental și corporal. 

Observăm că există o legătură între Mediul din care provenim, Părinți, Bunici, Frați, Educație, Stare materială, Moștenirea Genetică, Bunăstare, Țară, Soarta, Destin, Timp, Spațiu, Conștiința, Conștiență, Energie, Informație, Univers, Legi Umane, Legi Divine care funcționează permanent și care au o logică Atotcreatoare și Atotcunoscătoare.

Personal cunosc Sute de Programe, Metode, Tehnici de a trece peste orice formă de blocaj interior sau exterior și după experimentarea acestora zeci de ani cu Mii de Clienți din toate categoriile umane și sociale, pregătire și activitate, le voi dezvălui și pot să ți le fac cunoscute și ție.

Participă cu Încredere Deplină la întâlnirile LIVE în mod gratuit în perioada 23 februarie – 1 martie și poți întra într-un program UNIC de Evoluție Personală la cel mai Înalt Nivel posibil.

O Provocare de 7 zile la care poți participa GRATUIT

1

ZIUA 1

Cine ești TU cu Adevărat

Joi, 23 februarie, ora 20:00

2

ZIUA 2

Care este legătura între Trecut, Prezent și Viitor

Vineri, 24 februarie, ora 20:00

3

ZIUA 3

Legătura între Noi, Părinți și Neamul Nostru

Sâmbătă, 25 februarie, ora 20:00

4

ZIUA 4

Relațiile tale pot fi armonizate

Duminică, 26 februarie, ora 20:00

Untitled-1

ZIUA 5

Soarta, Destinul și Fericirea Ta

Luni, 27 februarie, ora 20:00

6

ZIUA 6

Misiunea Re-Nașterii și Redescoperirii Tale

Marți, 28 februarie, ora 20:00

7

ZIUA 7

Ești esența LUI EU SUNT

Miercuri, 1 martie, ora 20:00

Bonusuri

Sesiuni Q&A (întrebări și răspunsuri) după fiecare webinar

Vei face parte dintr-o comunitate privată de sprijin și susținere

Vei beneficia de sprijinul meu în procesul evoluției din Academie

Vei fi mentorat / mentorată de oameni specializați

Vei fi tratat / tratată onest și cu profesionalism

Vei fi alături de oameni cu aceleași preocupări ca și tine

Avantajele tale: Vei putea face diferența dintre Tine cel de ieri, Prezentul Conștient și Spiritul cel ce este:

Cine sunt și de ce oamenii au încredere în mine

Mă numesc Ștefan Ion, de profesie Psiholog, Life Coach, Terapeut Creștin Ortodox, Consilier Creștin Ortodox, Inițiatorul Terapiei Iubirii – Vindecarea prin Conștiință Hristică, Inițiat în Conștiința Hristică, Inițiat în Ordinul lui Iisus din Nazaret, Inițiat în Ordinul Sacru al lui Iisus Hristos, Preot și Reverend în Ordinul lui Melchisedec, Preot în Ordinul lui Zamolxe, Terapeut în Vindecarea cu Arhangheli, Terapeut în Vindecarea cu Îngeri, Theta Healing, Terapeut Vindecare Reconectivă și Reconectare (gradul 1, 2, 3), Maestru Reiki, Maestru Inforeiki, Maestru Shambala MHS, Maestru of Seven Facet Seikim, Numerolog, Cromoterapeut, Hipnoterapeut, Reflexoterapeut, Specialist EFT-Tehnica Eliberării, Specialist Presopunctură, Aromaterapie, Masaj și Consilier Dezvoltare Personală.

Am acumulat aceste cunoștinte în mulți ani de muncă și încercări pe scara evoluției și a înălțării spre cunoaștere. Sunt recunoscător tuturor celor de la care am învățat: preoți, călugări, doctori, psihologi, terapeuți, oameni simpli și plini de har, oameni de bună credință.

Am avut de mic copil preocupări spre cunoaștere, sănătate și vindecare. Bunica mea îmi povestea despre taina vindecării cu plante și îmi arăta toate florile și ierburile cu leac. Cred că am avut întotdeauna o curiozitate deosebită să învăț lucruri de la oameni cu har și am fost fascinat în preajma lor. Visul meu a fost să dăruiesc cunoaștere și sfaturi atunci când consider că pot fi de folos. Mi-am dorit tot timpul să găsesc soluții acolo unde medicina se oprea și unde medicii se dovedeau depășiți de situație.
 
Știu un lucru demonstrat zi de zi: ,,Medicul și Terapeutul tratează dar numai Dumnezeu aduce vindecarea”. Doresc din tot sufletul să dăruiesc cu voia Lui Dumnezeu tot ce am acumulat drept cunoaștere și să aduc lumină în suflet oamenilor, care nu găsesc soluții la încercările vieții.
 
În 2004 medicii din Galați m-au anunțat că nu pot să facă nimic pentru ca soția mea să rămână în viață. Am căutat și alte terapii complementare și alternative pentru salvare și astăzi este în continuare alături de familie.
 
Acum sunt la dispoziția dumneavoastră cu setul de terapii complementare și alternative și doresc să aduc un dram de iubire, speranță, lumină, fericire, pace și bucurie aproapelui meu.

Cine sunt și de ce poți să ai încredere în mine

Având instrumentele potrivite și tu poți aduce lumină pentru tot neamul tău

Alege o cale de Adevăr, Iubire și Lumină care are toate atuurile și instrumentele necesare Evoluției și Re-Nașterii Tale în toate planurile sufletului, spiritului, minții și trupului tău.

Sunt focusat și am intenția asumată să fiu alături de tine, dacă și tu vei fi alături de mine pe drumul către noi înșine,
așa că Descoperă-te pe Tine însuți!