5.00
(1 Evaluare)

Miracolul Abundenței în Bunăstare

Categorii: Masterclass
Listă cu preferințe Partajează
Partajează cursul
Legătură la pagină
Partajează pe Social Media

Despre curs

Prosperitatea în viață reprezintă experimentarea abundenței în raport cu vindecarea fizică, emoțională, mintală, sufletească și spirituală.

Prosperitatea în Viață este o experimentare a Abundenței și Bunăstării în toate Planurile de Manifestare. Cursul este conceput special pentru Armonizarea Energiei și Fluxului Vieții în Dobândirea și Potențarea echilibrului interior, a dezvoltării personale și regăsirea de Sine, a împuternicirii Propriei Ființe la Potențialul maxim de transformare și stabilitate creatoare.

Bunăstarea este o situație stabilă și prosperă ce poate fi dobândită prin Cunoaștere și Asumare a Echilibrului Interior Cognitiv, Emoțional, Comportamental, Fizic, Social, Moral, Sufletesc și Spiritual.

Alegerea acestui Curs poate avea un rol Vital pentru a înțelege Identitatea Ta în raport cu Obiceiurile tale privind Sănătatea, Mediul, Activitățile, Motivația, Creativitatea, Oportunitățile, Competențele, Responsabilitățile, Acțiunile, Dezvoltarea și Potențarea Ființei minunate a ceea ce Ești.

Abundența este o Natură firească a Omului armonizat în Lumină și Iubire. Starea de lipsă, sărăcie, faliment este doar o urmare a unui gol interior perceput de mintea care ne minte și care ne face să ne considerăm inferiori și lipsiți de ajutor divin. Într-un cuvânt, manipularea minții este doar o Minciună pe care mulți sunt dispuși să o trăiască nefiresc și iluzoriu.

Conștiința Abundenței și Bunăstării depășește blocajele printr-un Câmp Cuantic al Forței Divine care ne oferă Necondiționat tot Suportul curgerii firesti în Planul Manifestării Duhului din noi care ne călăuzește și ne conduce spre Înălțare și Fericirea dorită.

Abundența și Bunăstarea ta de acum Te reprezintă prin ceea Ce Ești, iar Prezentul se scrie în fiecare zi, pe o foaie albă a idealurilor, năzuințelor, dorințelor, imaginației tale. Viitorul se schimbă cu fiecare gând, vorbă sau acțiune pe care o faci Acum și Aici, eliberat de credințe limitative, blocaje, bariere ale minții și inimii, prin Voința, Transformare și Asumare.

Trăirea Abundenței și Bunăstării interioare generează un Câmp corespunzător de Armonizare și în exteriorul tău, o stare a Onestității și trăirii a Miracolului Vieții ce se găsește în Ființa ta Deplină.

Miracolul Abundenței în Bunăstare este conectarea cu Cel ce Trăiește, Respiră, Creează și Viețuiește în Noi Acum și Dintotdeauna prin Spiritul Nemuritor ce cheamă un Suflet și împreună conviețuiesc într-un trup.

 

Care sunt darurile pe care cursul „Miracolul Abundenței în Bunăstare” ți le oferă

Arată mai multe

Conținut curs

Lecția 1

  • Lecția 1
    01:11:21

Lecția 2

Lecția 3

Lecția 4

Lecția 5

Lecția 6

Lecția 7

Lecția 8

Lecția 9

Lecția 10

Lecția 11

Lecția 12

Lecția 13

Lecția 14

Evaluări și recenzii de la cursanți

5.0
Total 1 evaluare
5
o evaluare
4
o evaluare
3
o evaluare
2
o evaluare
1
o evaluare
Cursul acesta de bunastare si abundenta al dlui terapeut Stefan Ion este cu adevarat cel mai complex, revelator, profund si miraculos curs pe care mi-a fost dat sa il parcurg, alaturi de cele din Light and Love Academy (Academia de Lumina si Iubire). Le recomand pe acestea din toata inima si pot sa spun ca schimbari majore se produc in noi si in cei din familiile si din jurul nostru in momentul in care parcurgem aceste cursuri si meditatiile absolut inaltatoare, traim cu adevarat, constientizam si lucram cu noi spre a ne desavarsi. Bunastarea si abundenta vin in vietile noastre doar din credinta profunda in Dumnezeu si din lasarea in voia Divina. Slava lui Dumnezeu si slujitorilor Sai si multumim cu recunostinta pentru tot.