5.00
(1 Evaluare)

Înălțarea Omului Divin – Luna 7

Categorii: Premium Gold
Listă cu preferințe Partajează
Partajează cursul
Legătură la pagină
Partajează pe Social Media

Despre curs

REGULILE ACADEMIEI

 1. Academia si cursurile predate reprezintă o scoala inițiatică, bazată pe principii ce țin de iubire, lumină, moralitate, integritate, puritate, adevăr, intelepciune, corectitudine, pace, discernământ,smerenie, dreptate, curaj, răbdare, acceptare, eliberare, mulțumire, recunoștintă, bucurie, virtuți, altruism, neutralitate, înțelepciune, bunăvoință, iertare, pace, unitate, uniune in trecut, prezent si viitor, credință, mântuire, iluminare, încredere, înălțarea omului divin  în spiritualitate și dumnezeul primordial adevarat cel in treime ființat.
 2. Contractele intre academie si studenți sunt confidențiale si nu se pot dezvălui niciunui terț.
 3. Se acceptă doar ceea ce se predă in academie fără a discuta în contradictoriu despre altcineva sau alte școli, credințe, diferențe de orice natură (pentru că sunt programe, tehnici, lecții, proceduri, antrenamente holistice care țin de adevăr și rezultate verificate îndelung).
 4. Fondatorul acestei academii este Ștefan Ion care va fi profesor, mentor și discipol.
 5. Mentorii și studenții vor fi discipoli.
 6. Mentorii și studenții vor avea onestitate maximă față de toți colegii din academie.
 7. Se aplica lecțiile, procedurile și tehnicile învățate fară adăugiri, interpretări proprii, iluzii, imaginație și considerații de orice fel.
 8. Informările privind programul săptămânal și conexiunea pe zoom, se vor efectua in cadrul unui grup comun de whatsapp, fară postări ce țin de diferențele dintre oameni, manipulare, dogme, etc.
 9. Toate procedurile, programele, tehnicile, antrenamentele se fac în cadrul intern si nu extern.
 10. Difuzarea materialelor fără acordul fondatorului sunt ilegale.
 11. Legătura cu terții va fi făcută prin fondator până la împuternicirea altor persoane.
Arată mai multe

Conținut curs

Lecția 49

 • Lecția 49
  04:03:16

Lecția 50

Lecția 51

Lecția 52

Lecția 53

Lecția 54

Lecția 55

Lecția 56

Lecția 57

Lecția 58

Lecția 59

Lecția 60

Lecția 61

Lecția 62

Lecția 63

Lecția 64

Evaluări și recenzii de la cursanți

5.0
Total 1 evaluare
5
o evaluare
4
o evaluare
3
o evaluare
2
o evaluare
1
o evaluare
CC
acum 7 luni
Slava Lui Dumnezeu!
Astazi reascultand ultimele seminarii ale Academiei, m-am bucurat din toata fiinta mea si mi-au curs multe lacrimii de recunostinta si multumire pentru tot ceea ce Bunul Dumnezeu ne-a daruit prin dvs. d-le Stefan. Va multumesc ca ne-ati primit pe fiecare, dintre noi, in inima dumneavoastra, va multumesc pentru acesta minunata Academie, pentru toate taberele, emisiunile, terapiile si fiecare slujire pe care ati facut-o pentru noi.
Sunteti un adevarat exemplu pentru mine, un parinte drag, primit in dar de la Dumnezeu. Cuvintele-mi sunt prea sarace sa pot expune tot ceea ce eu am simtit pe tot parcursul acestui an, in cadrul Academiei, in tabara sau in alte intalniri cu dvs. Va sunt profund recunoscatoare si va multumesc ca ati fost farul care mi-a luminat intunericul din mine, cu Puterea Lui Dumnezeu!
Slava Lui Dumnezeu pentru Iubirea cu care ne iubeste, Ii multumesc pentru toti slujitorii Lui pe care ni-i scoate in cale, si-I multumesc ca, prin dvs, mi-a deschis ochii sa pot vedea cine eu sunt, de ce eu sunt aici pe pamant si ce am de facut acum, pururea si mereu!
Tatal Ceresc, prin dvs, ne-a dezvaluit Chipul Lui din noi, ca incet fiecare sa-si recunoasca apartenenta sa la Neamul Lui Ceresc si sa-si asume aceasta mostenire cu ajutorul Fratelui Hristos! Eu pot doar sa ma las purtata de Creator acolo unde trebuie sa fiu si cu drag si cu inima simtitoare, pe care m-ati ajutat sa o regasesc (pentru ca inainte de Academie eu simteam ca am un gol, un hau, in locul inimii mele, nu o simteam inauntrul meu, nu stiam unde este) sa-mi indeplinesc si eu rolurile pe care Tatal Cel Ceresc mi le-a desemnat in Teatrul Vietii, si pe care eu le-am acceptat venind la intrupare.
Acolo unde trebuie sa fiu voi merge, nu-mi este frica, nu am indoieli, stiu doar ca oriunde as fi tot Cerul este cu mine, si cu noi, eu doar trebuie sa-mi indeplinesc slujirea ce mi se da, pentru ca eu nu fac nimic, totul este facut de Dumnezeu cu Puterea Lui si prin Voia Sa! Slava Tie Doamne pentru toate!