5.00
(2 Evaluări)

Înălțarea Omului Divin – Luna 6

Categorii: Premium Gold
Listă cu preferințe Partajează
Partajează cursul
Legătură la pagină
Partajează pe Social Media

Despre curs

REGULILE ACADEMIEI

 1. Academia si cursurile predate reprezintă o scoala inițiatică, bazată pe principii ce țin de iubire, lumină, moralitate, integritate, puritate, adevăr, intelepciune, corectitudine, pace, discernământ,smerenie, dreptate, curaj, răbdare, acceptare, eliberare, mulțumire, recunoștintă, bucurie, virtuți, altruism, neutralitate, înțelepciune, bunăvoință, iertare, pace, unitate, uniune in trecut, prezent si viitor, credință, mântuire, iluminare, încredere, înălțarea omului divin  în spiritualitate și dumnezeul primordial adevarat cel in treime ființat.
 2. Contractele intre academie si studenți sunt confidențiale si nu se pot dezvălui niciunui terț.
 3. Se acceptă doar ceea ce se predă in academie fără a discuta în contradictoriu despre altcineva sau alte școli, credințe, diferențe de orice natură (pentru că sunt programe, tehnici, lecții, proceduri, antrenamente holistice care țin de adevăr și rezultate verificate îndelung).
 4. Fondatorul acestei academii este Ștefan Ion care va fi profesor, mentor și discipol.
 5. Mentorii și studenții vor fi discipoli.
 6. Mentorii și studenții vor avea onestitate maximă față de toți colegii din academie.
 7. Se aplica lecțiile, procedurile și tehnicile învățate fară adăugiri, interpretări proprii, iluzii, imaginație și considerații de orice fel.
 8. Informările privind programul săptămânal și conexiunea pe zoom, se vor efectua in cadrul unui grup comun de whatsapp, fară postări ce țin de diferențele dintre oameni, manipulare, dogme, etc.
 9. Toate procedurile, programele, tehnicile, antrenamentele se fac în cadrul intern si nu extern.
 10. Difuzarea materialelor fără acordul fondatorului sunt ilegale.
 11. Legătura cu terții va fi făcută prin fondator până la împuternicirea altor persoane.
Arată mai multe

Conținut curs

Lecția 40

 • Lecția 40
  04:31:20

Lecția 41

Lecția 42

Lecția 43

Lecția 44

Lecția 45

Lecția 46

Lecția 47

Lecția 48

Evaluări și recenzii de la cursanți

5.0
Total 2 evaluări
5
2 evaluări
4
o evaluare
3
o evaluare
2
o evaluare
1
o evaluare
HL
acum 6 luni
Pana in prezent, am urmat acest curs, am participat la toate seminariile, mi-am facut toate temele. Cursurile au fost sustinute de catre domnul Stefan Ion, la un nivel inalt, la nivel de Academie.
La inceput cursurile si mai ales temele mi s-au parut grele, dar m-am adaptat pretentiilor cursului si in prezent a disparut frica, fac cu drag temele, inteleg mai usor cursurile si ma bucur ca am reusit sa inteleg ce inseamna Inaitarea Omului Divin!
Colegii de academie sunt minunati, pe masura mentorului nostru, domnul Stefan Ion! Va iubesc pe toti!
Acest curs este cel mai evoluat si inaltator curs pe care l-am accesat vreodata. Este de o profunzime si de o complexitate pe care nu le-am intalnit nici la nivel international. Prin fiecare seminar, rugaciune, exercitiu, tema si meditatie simt cum ma vindec sufleteste si trupeste si lucrez constient sa devin pe zi ce trece un om msi evoluat, mai trezit din punct de vedere spiritual si in esenta, mai bun. Informatiile sunt foarte dense si bine structurate la fiecare lectie. Pas cu pas ne sunt dezvaluite o serie de mistere de la Facere pana la atingerea unui nivel de constiinta foarte inalt. Oamenii din Academia de Lumina si Iubire sunt atat din tara, cat si din strainatate si au devenit ca o familie pentru noi toti. Este absolut impresionant cat de multa sustinere exista in aceasta familie de suflete la fiecare seminar, dar si pe grupul nostru.
Apreciez nivelul inalt de cunoastere, parcursul minunat al fiecarui subiect abordat, faptul ca toate temele sunt de actualitate si ca ne putem imbunatati semnificativ viata cu ajutorul tehnicilor concrete prezentate de dl Stefan Ion timp de 6 luni. Accesul la platforma online este unul foarte facil, materialele le avem disponibile atat in format video, pentru a fi reascultate, cat si in format scris si primim raspunsuri in timp real si cu bucurie in inima la orice intrebare ne framanta fara a fi judecati. Este o traire inaltatoare si o mare bucurie sa faci parte dintr-o astfel de academie alaturi de dl Stefan Ion si toti colegii nostri si doresc sa le multumesc cu profunda recunostinta. Recomand cu caldura aceasta academie tuturor celor preocupati de dezvoltarea lor spirituala, de evolutia si inaltarea sufletelor lor.