5.00
(1 Evaluare)

Înălțarea Omului Divin – Luna 2

Categorii: Premium Gold
Listă cu preferințe Partajează
Partajează cursul
Legătură la pagină
Partajează pe Social Media

Despre curs

REGULILE ACADEMIEI

 1. Academia si cursurile predate reprezintă o scoala inițiatică, bazată pe principii ce țin de iubire, lumină, moralitate, integritate, puritate, adevăr, intelepciune, corectitudine, pace, discernământ,smerenie, dreptate, curaj, răbdare, acceptare, eliberare, mulțumire, recunoștintă, bucurie, virtuți, altruism, neutralitate, înțelepciune, bunăvoință, iertare, pace, unitate, uniune in trecut, prezent si viitor, credință, mântuire, iluminare, încredere, înălțarea omului divin  în spiritualitate și dumnezeul primordial adevarat cel in treime ființat.
 2. Contractele intre academie si studenți sunt confidențiale si nu se pot dezvălui niciunui terț.
 3. Se acceptă doar ceea ce se predă in academie fără a discuta în contradictoriu despre altcineva sau alte școli, credințe, diferențe de orice natură (pentru că sunt programe, tehnici, lecții, proceduri, antrenamente holistice care țin de adevăr și rezultate verificate îndelung).
 4. Fondatorul acestei academii este Ștefan Ion care va fi profesor, mentor și discipol.
 5. Mentorii și studenții vor fi discipoli.
 6. Mentorii și studenții vor avea onestitate maximă față de toți colegii din academie.
 7. Se aplica lecțiile, procedurile și tehnicile învățate fară adăugiri, interpretări proprii, iluzii, imaginație și considerații de orice fel.
 8. Informările privind programul săptămânal și conexiunea pe zoom, se vor efectua in cadrul unui grup comun de whatsapp, fară postări ce țin de diferențele dintre oameni, manipulare, dogme, etc.
 9. Toate procedurile, programele, tehnicile, antrenamentele se fac în cadrul intern si nu extern.
 10. Difuzarea materialelor fără acordul fondatorului sunt ilegale.
 11. Legătura cu terții va fi făcută prin fondator până la împuternicirea altor persoane.
Arată mai multe

Conținut curs

Lecția 9

 • Lecția 9
  05:27:37

Lecția 10

Lecția 11

Lecția 12

Lecția 13

Lecția 14

Lecția 15

Lecția 16

Evaluări și recenzii de la cursanți

5.0
Total 1 evaluare
5
o evaluare
4
o evaluare
3
o evaluare
2
o evaluare
1
o evaluare
P
acum 1 an
Buna ziua ! Pot sa spun ca acest Curs este unic in lume si unic pentru a putea duce Sufletul meu in Desavirsire , Luminare si a integra Intunericul din existentele anterioare si din aceasta existenta in Lumina ! Este o Academie initiatica , unde Voi putea invata Adevarul Pur de la sursa primordiala .
Dumnezeu m-a luat in brate , asa simt si imi da in fiecare zi totul , ma iubeste infinit, si ma doreste linga El in Lumina si Iubire . Va iubesc si va multumesc cu recunostinta pentru tot ce faceti pentru mine , pentru noi toti 🙏🤗