Cărțile mele

Cărțile scrise de Ion Ștefan sunt manuale de lucru cu noi înșine, care fac ca revelația divină să se afle la ea acasă. Aceste cărți sunt mărturii ale lucrului cu miile de oameni cu care lucrează anual acest om. Viața ne trăiește și noi trebuie să dăm voie lui Dumnezeu să Se manifeste prin noi și mai ales în fiecare interacțiune cu aproapele nostru.

„Lumina și Iubirea Vindecă Tot!”

De ce să alegi aceste cărți?

Unicitate

Sunt cărți unice scrise ca mărturisire a miracolelor Lui Dumnezeu.

Unitate

Aduce Iubirea ca unică formă de viețuire și dă sens Luminii ce luminează întunericul.

Înțelepciune

Cărțile sunt scrise la o stare de conștiință superioară, acolo unde Iubirea și Lumina vindecă totul.

Relații fericite

Autorul vede toate relațiile ca fiind elemente sacre divine în experențiere.
De Ștefan Ion
Terapia Iubirii – Vindecarea prin Conștiință Hristică te va învăța Calea ce este firească pentru fiecare om. Vei descoperi Legile după care funcționează acest Univers și modul în care poți să le integrezi în viața ta.
De Ștefan Ion
După 40 de ani de pregătire și asumare a creșterii spirituale, omul Ștefan Ion acceptă provocarea supremă de a spune ceea ce este necesar, ceea ce a fost ascuns sub obroc, ceea ce merită să știm pentru salvarea noastră.
De Ștefan Ion
Este o carte care depășește limitele minții și pătrunde adânc în Spirit, Suflet și Trup. Autorul stabilește corelații profunde ale ființei umane care își începe existența acum miliarde de ani și de atunci trăiește neîncetat.
De Ștefan Ion
Bolile sunt întotdeauna de natură mentală. Orice boală are o cauză spirituală. Vindecarea se realizează prin Iubire Necondițională. Cartea îți va dezvălui multe secrete ale cauzelor, efectelor și vindecării prin iubire.
De Ștefan Ion
„Relații Fericite, Iubirea este Miracolul Vieții” este o carte specială, scrisă de Ion Ștefan, Psiholog, Terapeut, Scriitor și Îndrumător Spiritual Creștin Ortodox.
De Ștefan Ion
Psihologul și Terapeutul Ștefan Ion, după un studiu permanent de peste 30 ani, scoate acum a șasea carte. Volumul prezentat cuprinde esența învățăturilor primite prin Revelații Divine și cercetări amănunțite ale Adevărului, Iubirii și Luminii lui Dumnezeu.
Podcasturile și emisiunile realizate atât ca invitat la diverse emisiuni și podcasturi, cât și pe canalul dedicat de YouTube, reprezintă o sursă imensă de inspirație și educație. Ceea ce se vorbește în cadrul acestor emisiuni televizate, video sau audio, este rezultatul a peste 40 de ani de studiu, dedicare și experiență continuă. Acestea te ajută să te dezvolți, dar și să înțelegi mai bine ceea ce se întâmplă în cadrul cursurilor pe care le avem în Academie.
Podcasturile susținute de Ștefan Ion și invitații săi aduc o abordare curajoasă a tuturor formelor de cunoaștere, știință, psihologie, medicină, terapie holistică, nutriție și alimentație sănătoasă, stil de viață, relații, educație la nivel de copii, adolescenți și adulți, evoluție și spiritualitate, etc.

Relații

Vindecarea

Ieșirea din Matrix