Academia de Lumină și Iubire
este un sanctuar al cunoașterii și transformării personale, dedicat explorării profunde a dimensiunilor spirituale și găsirii sensului în viață. Cu o abordare holistică, academia oferă un cadru inovator pentru dezvoltarea conștiinței și creșterea personală.
UNIVERSUL ACADEMIEI
ACADEMIA ÎN CIFRE

40+

ani experiență în lucrul cu oamenii

1000+

emisiuni televizate

15+

tabere cu peste 750 de participanți

68+

școli spirituale absolvite și integrate

30.000+

clienți tratați și vindecați

150+

workshopuri în toată țara

17.000+

abonați pe YouTube

10+

cursuri online

De ce să alegi academia?
Academia oferă certitudinea accesării Sinelui Divin prin
cursul Premium de 7 luni „Înălțarea Omului Divin”.
Cursanții descoperă Scopul și Misiunea Vieții personale, a stadiului în care se găsesc, dar și metode clare de evoluție și dezvoltare sufletească, spirituală, corporală, de liniștire a minții. Aici înțelegi clar, simplu și concis cine respiră prin tine, cine coordonează ființa ta, cine ești și cum poți deține controlul emoțiilor, sentimentelor, deciziilor tale, cum poți să afli răspunsuri divine și un manual al spiritului tău unic și nemuritor.

Programul este inițiatic și descoperă secrete ascunse de publicul larg, totul fiind un miracol al lui Dumnezeu, Cel Omniscient, Omnipotent și Omniprezent.

Abordare Holistică
Măiestriile pe care le am îmi asigură cunoașterea unor domenii vaste duhovnicești, spirituale, psihologice, terapii științifice, medicale, nutriție, religie, întreținere corporală, regim alimentar, post, științe inițiatice, numerologie, astrologie, coaching, Life Coaching, etc.
Transformare Durabilă
Cursul „Înălțarea Omului Divin”, dezvăluie Secretul Transcenderii și Transformării Vieții tale în doar 7 luni de la Intenția de a te alătura acestui program. Plecând de la simpla intenție, asumându-ți calea ta autentică spre Maestrul Interior – Sinele (Spiritul-Duhul) prin Terapia de Lumină și Iubire, probată pe mii de clienți, cursanți care s-au vindecat, schimbat și au evoluat în mod miraculos.
Personalizare și Libertate

Oferim servicii personalizate cu libertatea de alegere a
timpului acordat studiului fiecărui cursant în parte. Accesul pe platformă se face nelimitat 24/24 ore timp de 1 an, pentru fiecare curs achiziționat în parte. Fiecare Om în parte este important pentru noi, dar cea mai bună colaborare devine atunci când el este mulțumit și ne recomandă mai departe familiei, prietenilor și altor semeni ce au nevoie de ajutor, consiliere, terapie și evoluție.

Mentorat și Îndrumare
Susțin anual aproximativ 5.000 de terapii, consultații, tratamente holostice, sesiuni individuale și de grup, meditații, rugăciuni, citiri la distanță, conferințe, emisiuni TV. Programez întâlniri permanent săptămânal cu studenții Academiei pentru mentorat și susținere permanentă. Avem o echipă dedicată pentru servicii de secretariat, logistică, marketing, servicii IT etc.
Comunitate de Sprijin
Sunt Fondatorul unor comunități durabile de peste 15 ani prin cele peste 1.000 de emisiuni TV susținute – găsești peste 850 pe canalul de YouTube (@stefanioncuvesteabuna), cu peste 17.000 membri, 15 tabere cu peste 750 de participanți și alte 4 grupuri specifice unor activități complexe, Centrul Vestea Bună de Terapii de la Galați, Canal de televiziune și podcast, colaboratori și studenți acreditați în țară și străinătate.
Cum funcționează
Înscriere
Primul pas se face firesc, când Intenția de schimbare devine clară și identificăm resurse nebănuite ce stau în alegerea unei căi Unice spre Înălțare prin Noi Înșine și Ajutorul lui Dumnezeu.
Evoluez și împărtășesc
Multiplicarea experienței personale va face și alte persoane să aleagă schimbarea, transformarea, transcenderea spre o Lume mai bună cu Valori și Idealuri Înălțătoare.

Alegerea cursurilor

Găsești aici Cursuri diverse, de la simplu la o complexitate crescută. Alege în funcție de nivelul tău și evoluția pe care o dorești, te așteptăm în călătoria ta inspirată.
Ader la Comunitatea Academiei

Cunoașterea unor oameni care au
aceleași valori morale și divine mă susține și mă Onorează. Primesc cu bucurie acceptul de a fi Împreună.

Adaugă în coș

Selectează Cursul dorit cu credința fermă că aceste informații experimentate de mine timp de peste 40 ani te vor duce la nivelul tău superior și la o descoperire firească a propriului potențial.

Tabere transformatoare
Alege inspirat de experiența celor peste 750 de participanți de până acum, din cele 15 tabere de câte 8 zile fiecare, organizate în locuri montane cu aer curat, mâncare tradițională, energie pură și mai ales dezvoltare personală spirituală holistică, vindecare, evoluție și transformare.
Înscrie-te cu Credință
Vei fi alături de Oameni care au ales o cale onestă și sinceră, beneficiind de serviciile oferite de Facilitatorul Ștefan Ion, un Om al Lui Dumnezeu.
Terapeut Propriu sau Acreditat
Poți decide să devii propriul tău terapeut, al familiei tale sau chiar să devii Terapeut Acreditat, punându-te în slujba Oamenilor, având o profesie foarte bine plătită și respectată.
Vezi taberele din acest an și cele organizate pe viitor, dar și mărturiile celor care deja au fost încântați de experiențe unice și înălțătoare.
Cursuri
MASTERCLASS

Poți urmări aici o serie de Cursuri ale Academiei ce se oferă gratuit membrilor și celor ce doresc să vadă nivelul specialiștilor și colaboratorilor activi ai comunității.

Cursuri
Golden Premium
Cursuri pentru Avansați susținute de oameni experimentați care pot proba prin propriile povești de viață, dar și prin impactul pe care îl au în consultanța, terapia, antrenamentul, mentoratul altor oameni și comunități.
Cursuri
inițiatice
Cursuri Inițiatice Transformatoare ce schimbă Oamenii prin cel mai înalt nivel de Inălțare prin Conștiinta Hristică și acces în cele mai evoluate stări ale Sinelui Cuantic.

Întrebări Frecvente

Acces la o gamă de servicii gândite special pentru tine

Odată achiziționat cursul, vei avea acces la acesta timp de un an calendaristic pentru a-l urmări și practica învățăturile autentice, verificate de mii de clienți și participanți.

Odată achiziționat cursul, vei avea acces la acesta timp de un an calendaristic pentru a-l urmări și practica învățăturile autentice, verificate de mii de clienți și participanți.

Da! Oricine poate să achiziționeze cursul după desfășurare, achitând contravaloarea acestuia și având acces la el timp de un an calendaristic.

Nu! Spiritualitatea este o inițiere care presupune un preț plătit cu onestitate și bună credință, apreciind efortul, munca, seriozitatea, responsabilitatea și discernământul maestrului (mentorului) și a cursantului (ucenicului) spiritual.

Anual se desfășoară tabere inițiatice de practică, terapie și vindecare cu teme complexe și un număr impresionant de participanți.

Află ce spune comunitatea

Adaugă Testimonial

Ai ocazia să împărtășești experiența ta cu ceilalți membri.
Strong Testimonials form submission spinner.

Cărți și acreditări

Cei 12 pași ai „Înălțării Omului Divin”, programul tău UNIC și REVELATOR,
în care TU VEI FI ÎN ROLUL PRINCIPAL, EROULUI ÎNĂLȚAT, REGĂSIT ȘI TRANSFORMAT CA MAESTRU INTERIOR parcurgând traseul PIRAMIDEI ÎNĂLȚĂRII.

Aceasta este CĂLATORIA EROULUI pe care fiecare din noi o vom parcurge spre DESĂVÂRȘIRE.
Asumarea CĂII înseamnă ieșirea din starea de suferință și ÎNCEPEREA unui PROCES de Curățenie Generală spre o Viață PLINĂ de realizări, bunăstare, prosperitate, relații armonioase și altruism.

Este O TERAPIE UNICĂ BAZATĂ PE LUMINĂ ȘI IUBIRE, FĂRĂ REACȚII ADVERSE, UN PROCES SPECIFIC CE DUCE OMUL LA PACE, IUBIRE, BUCURIE, FERICIRE, LUMINĂ ȘI ÎNȚELEPCIUNE!

Au BENEFICIAT de terapii și transformare peste 30.000 de OAMENI ce au simțit din plin MIRACOLUL ÎNĂLȚĂRII ȘI SCHIMBĂRII PE TOATE PLANURILE VIEȚII.